Αιθέρια έλαια

Όταν τα εφαρμόζουμε στην επιδερμίδα, απορροφώνται γρήγορα από τον επιθυλιακό ιστό, περνούν στο αίμα μέσω του κυκλοφοριακού και λεμφικού συστήματος και καταλήγουν σε όλο τον οργανισμό.

Το κάθε αιθέριο έλαιο, έχει τις δικές του ιδιότητες, οι οποίες έχουν αποδειχθεί μετά από χρόνια χρήσης τους.

Το κάθε αιθέριο έλαιο, περιέχει τα ενεργά συστατικά του αντίστοιχου φυτού, σε πολύ υψηλές συγκεντρώσεις.

- Το αιθέριο έλαιο Υλανγκ-Υλανγκ βοηθάει στην βελτίωση της διάθεσης, την μείωση του στρες και είναι χαλαρωτικό. Τονώνει και ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα του προσώπου και του σώματος.

- Η Λεβάντα θεωρείται από τους επιστήμονες, ένα από 20 σημαντικότερα θεραπευτικά βότανα.Έχει ηρεμιστικές ιδιότητες, βοηθάει στην ανακούφιση από τις ημικρανίες, την υπερένταση και την κούραση. Είναι ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος. Έχει επουλωτική, δροσιστική, καθαριστική, και αντιγηραντική δράση.

- Το αιθέριο έλαιο Σανταλόξυλο είναι αντισηπτικό, καταπραϋντικό,αναζωογονεί το δέρμα και είναι κατάλληλο για την κουρασμένη επιδερμίδα.Επίσης σαν αποσυμφορητικό βοηθά στην κυτταρίτιδα και σαν χαλαρωτικό κατευνάζει το στρες και τη νευρικότητα.

- Το αιθέριο έλαιο του Πορτοκαλιού έχει καταπραϋντικές, αναζωογονωνητικές, ενδυναμωτικές ιδιότητες. Η αντιοξειδωτική δράση του επίσης βοηθά στην καταπολέμηση της πρόωρης γήρανσης του δέρματος δίνοντας λάμψη και ελαστικότητα στην επιδερμίδα.


e-genius.gr ...intelligent web software