Clinical Cleansing Facial - Βαθύς Καθαρισμός Προσώπου

Clinical Cleansing Facial - Βαθύς Καθαρισμός Προσώπου

Εξατομικευμένα πρωτόκολλα για κάθε τύπο επιδερμίδας.
Επιλέγεται το κατάλληλο θεραπευτικό σχήμα ανά περιστατικό, ανάλογα με το ιστορικό, το ορμονικό προφίλ, την εποχή, την επαγγελματική δραστηριότητα, τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες του δέρματος.
Custom Made Treatment

3 βασικοί πυλώνες

-Prepair Κατάλληλη προετοιμασία (εκμηδενίζει τον κίνδυνο επιμόλυνσης)
-Clean Στοχευμένη Διάνοιξη  (το δέρμα αποφορτίζεται από περίσσεια λιπαρότητας και προλαμβάνεται η έξαρση και η επιδείνωση των υπαρχόντων βλαβών)
-Recover Αποκατάσταση (καταπραϋντικά συστατικά, ενυδατικοί παράγοντες, πρεβιοτικά επαναφέρουν τα επίπεδα υγρασίας, εξισορροπείται η λιπαρότητα και μειώνεται ο χρόνος αποθεραπείας του δέρματος.

Περιοχές που εφαρμόζεται: Πρόσωπο, Ράχη, Στέρνο
Εποχή που εφαρμόζεται: Όλο το χρόνο
Ηλικίες που απευθύνεται:  Αφορά όλες τις ηλικίες και όλους τους τύπους δέρματος.

Συχνότητα Θεραπείας:
- διάρκεια θεραπείας 60’-90’
- ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από το πρόβλημα και τις ανάγκες του δέρματος
 - σαν θεραπεία συντήρησης: 1-2 φορές το χρόνο

Χρόνος αποθεραπείας δέρματος: 1-2 ημέρες

Βoost Treatment

Για να ενισχύσουμε τα αποτελέσματα και να μειωθεί ο ερεθισμός και ο χρόνος αποκατάστασης, ο βαθύς καθαρισμός μπορεί να συνδυαστεί :

Dermio Top Head – Dermionologie – Θεραπεία Αρνητικών Ιόντων Οξυγόνου
Dermalux Led Light Therapy – Φωτοθεραπεία
SPM Weyergans Face– Ενδοδερμία Προσώπου  
Diamond microdermabrasion - Δερμοαπόξεση με διαμάντι
Peels
Ultasound Clean Mode


 Tips

Απαραίτητη η σχολαστική καθαριότητα του δέρματος με προϊόντα καθαρισμού τα οποία δεν επηρεάζουν τον φυσικό παράγοντα υδατώδης του δέρματος (Ν.Μ.F).
Πολλοί λανθασμένα πιστεύουν ότι ένα δέρμα με ακμή δεν χρειάζεται ενυδάτωση. Τα σκληρά σαπούνια με αυξημένες απορρυπαντικές ικανότητες και προϊόντα που περιέχουν οινόπνευμα, ενώ απορυπαίνουν και «ανακουφίζουν» προσωρινά, αργότερα προκαλούν αντιδραστική σμηγματόρροια (το δέρμα προκειμένου να αντικαταστήσει τα επίπεδα ενυδάτωσης, παράγει ακόμη περισσότερο σμήγμα).
Το δέρμα εμφανίζεται ταυτόχρονα πιο λιπαρό και αφυδατωμένο. Δημιουργούνται «σπασίματα» στο δέρμα, έτσι αυτό συνέχεια χάνει μέρος της υγρασίας του και συνεχώς αυξάνεται ο βαθμός της αφυδάτωσης. Το δέρμα γίνεται υπερευαίσθητο, κόκκινο και φλεγμαίνει συνεχώς.
    • Η αντικατάσταση της πετσέτας από χειροπετσέτες μιας χρήσης σε περιπτώσεις ακμής.
    • Η καθημερινή ενυδάτωση με την κατάλληλη για τον κάθε τύπο δέρματος κρέμα. Μην αφήνετε το δέρμα σας να αφυδατωθεί! Χρησιμοποιείστε τακτικά την ενυδατική κρέμα που αποτελεί το νερό για το δέρμα σας.
    • Απαραίτητη η προστασία από τον ήλιο καθώς οι πρόσφατες ουλές και φλεγμονές της ακμής διατρέχουν τον κίνδυνο υπερμελάγχρωσης.
    • Μην «πειράζετε» και τρίβετε τα διάφορα στοιχεία της ακμής. Η σύνθλιψη, η πίεση και το ξύσιμο των στοιχείων της ακμής μπορεί να μετατρέψουν τις βλάβες από μη φλεγμονώδεις (μαύρα ή λευκά στίγματα) ή ελαφρώς φλεγμονώδεις σε βαριές ουλοποιημένες βλάβες (σπυράκια, οζίδια, κύστεις).
    • Η επίσκεψη σε δερματολόγο προκειμένου να αποσαφινηστούν ορισμένες βλάβες οι οποίες ενδεχομένως να μας ενοχλούν αισθητικά στην ουσία όμως μπορεί να επρόκειτο για σοβαρότερες βλάβες για την υγείας μας όπως είναι συνήθως ακτινικές υπερκερατώσεις που αποτελούν και προκαρκινικές βλάβες. Είναι απαραίτητο να ακολουθούνται οι συμβουλές του ιατρού-δερματολόγου για την αντιμετώπιση της ακμής και να λαμβάνονται σωστά τα φάρμακα που χορηγούνται.
- Ακολουθείστε μια ισορροπημένη διατροφή
    • Καταναλώνετε φρούτα, λαχανικά, δημητριακά ολικής άλεσης,άπαχο κρέας και μη επεξεργασμένους ξηρούς καρπούς.
    • Αυξήστε την πρόσληψη ω-3 λιπαρών οξέων στη διατροφή σας καθώς έχουν αντιφλεγμονώδη δράση.
    • Μειώστε τα γλυκά, τα τηγανητά, τα εξευγενισμένα σάκχαρα και τη ζάχαρη γενικότερα στη διατροφή σας καθώς ο υψηλός γλυκαιμικός δείκτης αυξάνει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα και μπορεί να επιβαρύνει τη φλεγμονή του δέρματος από την οποία χαρακτηρίζεται η ακμή.
- Βάλτε τη γυμναστική στην καθημερινότητά σας.
- Αποβάλετε το άγχος από τη ζωή σας. Το άγχος και το στρες, προκαλούν αύξηση στο αίμα ορμονών που απελευθερώνονται από τα επινεφρίδια οι οποίες ενώ εμπλέκονται στους μηχανισμούς του στρες, ταυτόχρονα προκαλούν και επιδεινώνουν προβλήματα ακμής και όχι μόνο!

ΧΑΡΤΗΣ

Αναζήτηση

  • Beauty Flash Treatment
  • Φυτικό-Shrammek Green peel
  • Μη ενέσιμη Μεσοθεραπεία Micro-needling
  • Peeling-Ενυδάτωση Αρωματοθεραπεία
  • Λιποδιάλυση, Λεμφική Παροχέτευση, Αντιμετώπιση Κυτταρίτιδας
  • Θαλασσοθεραπεία
  • Ηλεκτροθεραπεία Σύσφιξη Επιδερμική & Εν τω Βάθει
  • Permanent Hair Removal Ριζική Αποτρίχωση
  • Professional Micropigmentation
  • Τοποθέτηση Βλεφαρίδων