Θεραπεία Κυτταρίτιδας

Θεραπεία Κυτταρίτιδας

Άμεση & Αποτελεσματική

αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας

Διαφοροποιημένη Θεραπεία Κυτταρίτιδας !

Ένα από τα πιο ολοκληρωμένα concept η θεραπεία D.C.T.® της Weyergans High Care για τη πρόληψη και την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, καθώς και τις ασθένειες των κάτω άκρων (ευρυαγγείες, οιδήματα, αρτηριακές παθήσεις, φλεβική ανεπάρκεια), παγκοσμίως!

Η διαφοροποιημένη αυτή θεραπεία της κυτταρίτιδας συνδυάζει την ευεξία με την ορατή διαμόρφωση του περιγράμματος του σώματος και την ενεργή διατήρηση της υγείας.

Απο την πρώτη κιόλας θεραπεία, το αποθηκευμένο λίπος αναγκάζεται να διασπαστεί και να παροχετευτεί διαμέσου του λεμφικού συστήματος αποβάλλοντας τις τοξίνες που υπάρχουν στο σώμα.

Ιδανική θεραπεία για τα πόδια (εξωτερική και εσωτερική πλευρα των μηρών), την περιοχή της κοιλιάς, τους γλουτούς και τους βραχίονες.

  • Λεμφική Παροχέτευση

  • Ενεργοποίηση του μεταβολισμού του λίπους

  • Ενδυνάμωση και σύσφιξη του συνδετικού ιστού

  • Πρόληψη, απο ασθένειες των κάτω άκρων

Το θετικό αποτέλεσμα της θεραπείας είναι εγγυημένο, η αποτελεσματικότητα της οποίας έχει αποδειχθεί απο πανεπιστημιακές μελέτες, καθώς η Weyergans Future Health είναι βασικός επιστημονικός συνεργάτης του Γερμανικού Ινστιτούτου του Άαχεν (τμήμα Λεμφολογίας, Κοσμετολογίας, Φλεβολογίας και Αγγειακής Ιατρικής) για πάνω απο 20 χρόνια.

Πώς γίνεται αυτή η θεραπεία Κυτταρίτιδας ;

Αρχικά εξετάζουμε το δέρμα της γυναίκας και επιλέγουμε το καταλληλότερο πρωτόκολλο θεραπείας, συνήθως για άμεσο και ουσιαστικό αποτέλεσμα συναστάμε 1 -2 συνεδρίες την εβδομάδα για ένα μήνα.

Άν πρόκειται για την πιο ήπια μορφή της κυτταρίτιδας εκείνη του Α΄ σταδίου , γνωστή και ως «χαλαρή κυτταρίτιδα» ή «ινώδης». Είναι ορατή μόνο μετά από τσίμπημα της περιοχής και εμφανίζεται σε αδύνατες γυναίκες χωρίς τοπικό πάχος. Η «κυτταρίτιδα των αδύνατων κοριτσιών», όπως αλλιώς λέγεται, δεν συνδέεται με το λίπος, αλλά με φυσιολογικά λιποκύτταρα, που έχουν όμως εγκλωβιστεί.

Καθώς για άμεσο και ουσιαστικό αποτέλεσμα συναστάμε 1 -2 συνεδρίες την εβδομάδα για 2 μήνες για την κυτταρίτιδα Β΄ σταδίου, ή αλλιώς «οιδηματώδης» η «λιπώδης» είναι μέτριου βαθμού και ορατή όταν η γυναίκα βρίσκεται σε όρθια στάση. Ο τύπος αυτός εμφανίζεται μαζί με το τοπικό πάχος, κυρίως σε γλουτούς και μηρούς.

Για την κυτταρίτιδα Γ΄ σταδίου συναστάμε 1 -2 συνεδρίες την εβδομάδα ( συνολικά 12 συνεδρίες). Η κυτταρίτιδα Γ΄ σταδίου γνωστή και ως «συμπαγής» ή «οζώδης». Είναι μεγάλου βαθμού, εμφανής τόσο σε όρθια όσο και σε ύπτια στάση. Το δέρμα είναι σκληρό και συχνά πονάει στην πίεση. Τα λιποκύτταρα έχουν την τάση να συναθροίζονται σε λοβία, τα οποία δίνουν την εντύπωση μικρών όγκων μέσα στο δέρμα. Οι σχηματισμοί αυτοί είναι τόσο συμπαγείς, ώστε δεν είναι δυνατό να αιματωθούν σωστά. Μάλιστα, είναι τόσο άκαμπτοι, ώστε ενοχλούν ακόμα και τις νευρικές απολήξεις, προκαλώντας πόνο.Στόχος μας είναι η μείωση του μεγέθους των λοβίων.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας D.C.T.® πρόσθετες αξιολογήσεις θα βοηθήσουν στην παρακολούθηση των αποτελεσμάτων. Στο τέλος της θεραπείας, μηνιαίες συνεδρίες συντήρησης θα διατηρήσουν και θα βελτιώσουν το τελικό αποτέλεσμα. Όπως επίσης παρέχουμε για συντήρηση στο σπίτη σας και την εντατική κρέμα σώματος, με εκχύλισμα κανέλλας, το οποίο διεγείρει την αιματική κυκλοφορία και βοηθάει στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού του λίπους

Περιέχει:

  • Ginger και Cinnamon Oil, τα οποία ενισχύουν το μεταβολισμό του λίπους, σε κυτταρικό επίπεδο

  • Εκχύλισμα κισσού, το οποίο έχει αποτοξινωτικές ιδιότητες και εντατικό αποτέλεσμα ενεργοποίησης της λεμφικής κυκλοφορίας.

Εφαρμόζεται καθημερινά (κυρίως βράδυ) ή όποτε χρειάζεται.

Ποια είναι τα αποτελέσματα;

Η βελτίωση της κυτταρίτιδας είναι ορατή από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Οι περιοχές όπου έχει ήδη γίνει εφαρμογή είναι απο συμφορημένες, λιγότερο συμπαγείς και λιγότερο ογκώδεις. Μετά από έξι επισκέψεις το δέρμα είναι πιο λείο και το σώμα σμιλεμένο και τονωμένο, έχοντας ως αποτέλεσμα τη μείωση της κυτταρίτιδας με επιπλέον θετικές παρενέργειες όπως είναι η πρόληψη παθήσεων των κάτω άκρων και των διαταραχών της ροής του αίματος (κιρσοί, οίδημα, ευρυαγγείες, φλεβίτιδες)


e-genius.gr ...intelligent web software