Green Peel Dr. med Cristine Schrammek - Φυτικό Πήλινγκ

Το Herbal Green Peel απολαμβάνει σήμερα παγκόσμια αναγνώριση και είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ 100% φυτικό peeling στον κόσμο.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Με μία μόλις εφαρμογή δίνεται μια άμεση λάμψη, λείανση, ενυδάτωση και σφριγηλότητα στο δέρμα, το οποίο βελτιώνεται συνεχώς και τις επόμενες μέρες καθώς έχουν ενεργοποιηθεί ο μεταβολισμός, η οξυγόνωση και η ανάπλαση του δέρματος.
Το δέρμα είναι πραγματικά διαφορετικό και εμφανίζει μια υγιή όψη , η περιοχή των ματιών είναι πιο ξεκούραστη και φωτεινή. Έχει απομακρυνθεί η λιπαρότητα και έχουν μειωθεί σε σημαντικό βαθμό οι ερεθισμοί και οι βλάβες και τα σημάδια της ακμής.
Ωστόσο αν θέλουμε να έχουμε περεταίρω οφέλη όσον αφορά την αντιγήρανση, την βελτίωση στις λεπτές γραμμές και ρυτίδες, τον έλεγχο της ακμής και στην συνολικότερη ανάπλαση και βελτίωση του δέρματος και αποτελέσματα σταθερά και με διάρκεια, η θεραπεία επαναλαμβάνεται ανάλογα με την κάθε ανάγκη σε εξατομικευμένα και συνδυαστικά πρωτοκόλλα.

5 Days to Glow

Η ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΣΑΣ

Μόλις κάνατε τη θεραπεία GREEN PEEL® CLASSIC. Η αναπλαστική διαδικασία έχει ενεργοποιηθεί από το μασάζ με το φυτικό μίγμα.
Το πρόσωπο θα είναι ελαφρώς ερυθρό και θα έχετε μία ελαφριά αίσθηση θερμότητας, όπως όταν πρωτοβγαίνετε στον ήλιο.
Στο GREEN PEEL® CLASSIC είναι απαραίτητο το δέρμα να φροντίζεται με συγκεκριμένο τρόπο για να βοηθήσουμε τη διαδικασία της αποφλοίωσης και την τελική επιτυχία της θεραπείας.
Στις θεραπείες GREEN PEEL® FRESH UP και GREEN PEEL® ENERGY θα ήταν καλό να ακολουθείται αυτήν την αγωγή για την βελτίωση και σταθεροποίηση των αποτελεσμάτων της θεραπείας.

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΣΑΣ

Πλέον η ερυθρότητα έχει φύγει από το δέρμα σας. Τώρα πρέπει να το φροντίσετε με τα ειδικά δημιουργημένα προϊόντα που δίνονται μετά τη θεραπεία GREEN PEEL® CLASSIC ή GREEN PEEL® ENERGY. Τα προϊόντα αυτά είναι η HERBAL CARE LOTION 2, ή SPECIAL CARE CREAM 2 ή η SPECIAL REGULATING CREAM 2 και η BLEMISH BALM. Αυτά τα προϊόντα έχουν μελετηθεί από την ίδια την Dr. Med. Christine Schrammek-Drusio.
Περιέχουν τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για την ενίσχυση των αποτελεσμάτων της θεραπείας, για την προστασία του δέρματος από την απώλεια υγρασίας και από τους περιβαλλοντικούς παράγοντες. Έως και την πέμπτη ημέρα θα καθαρίζετε το πρόσωπό σας ταμποναριστά με την HERBAL CARE LOTION 2. Δεν θα τρίβετε ή ξύνετε το πρόσωπό σας. Δεν θα χρησιμοποιείτε άλλο καθαριστικό.
Στη συνέχεια θα αναμιγνύετε την BLEMISH BALM με τη SPECIAL CARE CREAM 2 ή τη SPECIAL REGULATING CREAM 2 και θα την τοποθετείτε σε όλο το πρόσωπο. Θα ακολουθείτε αυτή τη διαδικασία πρωί βράδυ και προαιρετικά όσες φορές θέλετε.

Η ΤΡΙΤΗ ΗΜΕΡΑ ΣΑΣ

Θα δείτε τώρα κάποια μικρή υποψία αποφλοίωσης. Αυτό μπορεί να ποικίλλει από την αναπλαστική ικανότητα του κάθε δέρματος –μπορεί να είναι ήπια ή πιο έντονη.
Συνήθως ξεκινάει γύρω από το στόμα, λόγω των έντονων συσπάσεων.
Μην προσπαθήσετε να απομακρύνετε το επιπλέον δέρμα με τα χέρια σας, αφήστε το να πέσει όταν αυτό θα είναι έτοιμο. Θα συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τα προϊόντα σας κανονικά. Θα σας προσφέρουν σε αυτή τη φάση την ελαστικότητα και τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται το δέρμα σας.

Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΗΜΕΡΑ ΣΑΣ

Η απολεπιστική διαδικασία του δέρματος είναι πλέον ορατή. Εάν αυτό είναι εφικτό φροντίστε να περάστε μία πιο ήρεμη μέρα, δώστε τη δυνατότητα στο σώμα σας να ξεκουραστεί για να αναπλάσει γρηγορότερα το δέρμα.
Συνεχίσετε να φροντίζετε το δέρμα σας με τα κατάλληλα προϊόντα.

Η ΠΕΜΠΤΗ ΗΜΕΡΑ ΣΑΣ

Το δέρμα σας πλέον έχει απολεπιστεί ομοιόμορφα. Αυτή την ημέρα έχετε ραντεβού για να κάνετε την αποθεραπεία με τα κατάλληλα θρεπτικά προϊόντα. Απολαύστε την περιποίηση σε μια αγωγή χαλάρωσης, ομορφιάς και ευεξίας.
Κατά την διάρκεια της αποθεραπείας θα αποκολληθεί το υπόλοιπο δέρμα που τυχόν έχει μείνει και θα έρθει στην επιφάνεια το νέο δέρμα. Πλέον το νέο σας δέρμα, το οποίο έχει άριστη απορροφητικότητα, θα δουλευτεί με πολύτιμα ενεργά συστατικά και θα αποκτήσει μία νεανική φρέσκια όψη.
Τα καταφέρατε, το δέρμα σας δείχνει σαν να έχει ξαναγεννηθεί, λαμπερό και όμορφο. Ακολουθήστε τις συμβουλές μας για την περιποίησή του με τα κατάλληλα προϊόντα κατά την διάρκεια του επόμενου μήνα. Αυτό θα συμβάλλει στη μεγιστοποίηση του αποτελέσματος.

HERBAL CARE LOTION II

SPECIAL REGULATING CREAM II

(στα λιπαρά δέρματα)

SPECIAL CARE CREAM II

(στα κανονικά, ξηρά δέρματα ή σε περιοχές του σώματος)

BLEMISH BALM


e-genius.gr ...intelligent web software