Dermalux®

Η πολύ-βραβευμένη θεραπεία Dermalux® LED Phototherapy είναι η κορυφαία, μη επεμβατική μέθοδος που εκμεταλλεύεται τη δύναμη του φυσικού φωτός για ορατά αναζωογονημένο, νεανικό και υγιές δέρμα.
Με τη θεραπεία Dermalux® το όμορφο δέρμα είναι εφικτό για όλους.
Με μόλις μία θεραπεία τα κύτταρα του δέρματος επαναφορτίζονται με ενέργεια, έτσι ώστε να αναζωογονηθεί άμεσα η θαμπή και κουρασμένη όψη της επιδερμίδας.
Μία σειρά θεραπειών προσφέρει ορατά αποτελέσματα μεγάλης διάρκειας. Η ενέργεια του φωτός διεγείρει τους φυσικούς μηχανισμούς ανάπλασης και αναζωογόνησης του δέρματος, επιταχύνοντας την ανανέωση των κυττάρων. Μία διαδικασία που δρα σε όλες τις προβληματικές καταστάσεις του δέρματος, προάγοντας ένα υγιές και ζωντανό δέρμα.

Η δύναμη του φωτός μας επηρεάζει όλους

Το φως έχει πολλές θετικές επιπτώσεις στο σώμα μας. Μας βοηθά να παράγουμε βιταμίνη D, ενεργοποιεί την ανάπτυξη, προάγει την ευημερία και κάνει το δέρμα μας να λάμπει!
Η φωτοθεραπεία συμβαίνει φυσικά γύρω μας και βασίζεται στην αρχή ότι τα κύτταρα μας απορροφούν το φως και το χρησιμοποιούν ως «καύσιμο» αναζωογόνησης και επισκευής. Τα διαφορετικά μήκη κύματος διεγείρουν διαφορετικές επιδράσεις στο δέρμα. Γνωρίζουμε ότι η συνεχόμενη έκθεση στο υπεριώδες φως είναι βλαβερή, αλλά τα ελεγχόμενα επίπεδα του κόκκινου, του μπλε και του υπέρυθρου φωτός είναι κλινικά αποδεδειγμένα ωφέλιμα.
Μια αγαπημένη θεραπεία από πολλούς celebrities, η Dermalux Phototherapy βασίζεται στην εφαρμογή αυτών των ευεργετικών μηκών κύματος στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος για να ενεργοποιήσει τα κύτταρα μας με αποδεδειγμένα αποτελέσματα αναζωογόνησης. Είναι μια φυσική διαδικασία παρόμοια με αυτή της φωτοσύνθεσης των φυτών μέσω μιας διαδικασίας που είναι γνωστή ως photomodulation. Τα κύτταρα του δέρματος που ενεργοποιούνται από το φως λειτουργούν καλύτερα και μπορούν να αναγεννηθούν έως και 200% ταχύτερα, γεγονός που με τη σειρά τους οδηγεί σε πιο νεανική, υγιή και λαμπερή επιδερμίδα.

Το υπέροχο δέρμα δεν αποκτάται τυχαία.
Ανακαλύψτε το Dermalux® και μεταμορφώστε τον τρόπο που φροντίζετε το δέρμα σας για πάντα.

Dermalux® LED Phototherapy

Το Dermalux® προσφέρει ειδικές θεραπείες δέρματος χρησιμοποιώντας συνδυασμούς κλινικά αποδεδειγμένων μηκών κύματος Blue, Red και Near Infrared για την ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης, τη βελτίωση της κυκλοφορίας, την ελάττωση της ερυθρότητας και του ερεθισμού και την μείωση των βακτηριδίων στο δέρμα.

Αξιοποιώντας την τεχνολογία LED τελευταίας γενιάς, το Dermalux® εξασφαλίζει μια ασφαλή και στοχευμένη παροχή φωτός με τη βέλτιστη ένταση για μέγιστα αποτελέσματα θεραπείας του δέρματος.
Το Dermalux® είναι απαλλαγμένο θερμότητας, χωρίς χημικά και δεν βλάπτει το δέρμα. Έχει εξαιρετικό προφίλ ασφαλείας και χαρίζει πολλαπλά οφέλη για όλους τους τύπους δέρματος χωρίς χρόνο αποκατάστασης.

The Treatment

Το Dermalux® είναι μια απολαυστική και χαλαρωτική εμπειρία, απολύτως ανώδυνη, με αποδεδειγμένα κλινικά αποτελέσματα βελτίωσης της εικόνας του δέρματος. Απολαύστε μερικές συνεδρίες Dermalux και αφήστε το δέρμα σας να απορροφήσει την ενέργεια του φωτός και να ανακτήσει τη χαμένη του ενέργεια και λάμψη.
Κάθε θεραπεία διαρκεί περίπου 20 λεπτά και μόλις ολοκληρωθεί απλά σηκωθείτε και απολαύστε ένα υγιές και λαμπερό δέρμα! ! Καθώς το φως προκαλεί μια σειρά διαδικασιών ενίσχυσης του δέρματος, τα ορατά οφέλη συνεχίζονται ακόμα και μετά το τέλος της θεραπείας.
Το Dermalux® μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με τις θεραπείες που ήδη κάνετε για αύξηση και επιτάχυνση των αποτελεσμάτων. Ο θεραπευτής σας Dermalux® θα σας συμβουλέψει για τον καλύτερο συνδυασμό ανάλογα με την κατάσταση του δέρματός σας.
Κλινικά αποδεδειγμένα μήκη κύματος

Dermalux® Blue Light
  • Αντιβακτηριδιακή δράση
  • Θεραπεύει την ακμή χωρίς ερεθισμό
  • Αναδεικνύει καθαρό δέρμα
  • Καλμάρει το προβληματικό δέρμα

Dermalux® Red Light
  • Διεγείρει τη παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης
  • Μειώνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες
  • Αυξάνει την ενυδάτωση
  • Αναζωογονεί και χαρίζει λάμψη
Dermalux® Near Infrared Light
  • Ενισχυμένα αποτελέσματα αναζοωγόνησης
  • Καλμάρει και μειώνει τους ερεθισμούς
  • Μειώνει τις φλεγμονές
  • Ρυθμίζει και μειώνει τις υπερμελαγχρώσεις
  • Αποκαθιστά την υγεία του δέρματος
  • Ιδανικό για όλα τα ευαίσθητα δέρματα
Dermalux® Tri-Wave Therapy
  • Απολαύστε τα μοναδικά αποτελέσματα της θεραπείας, Dermalux® Tri-Wave.
  • Αποτελεί τη μοναδική θεραπεία που μεταφέρει ταυτόχρονα και τα 3 μήκη κύματος, σύμφωνα με τις εξατομικευμένες ανάγκες του κάθε δέρματος.

e-genius.gr ...intelligent web software