Peels - Χημικό Πήλινκ

Πρόκειται για μια εξατομικευμένη θεραπεία ανάπλασης της επιδερμίδας που καθορίζεται από τις ανάγκες και τον ειδικό τύπο δέρματος. Στόχος της είναι η απολέπιση των εξωτερικών στιβάδων του δέρματος, αποκαλύπτοντας μια νέα επιδερμίδα με βελτιωμένη υφή.

Με τα νέας γενιάς Peels αυξάνεται το ποσοστό της αποτελεσματικότητας και προσφέρεται ομοιόμορφη απορρόφηση του χημικού peel, με καλύτερα αποτελέσματα και με το λιγότερο δυνατό ερεθισμό.

Το χημικό peeling προσφέρει μια πιο νεανική εμφάνιση σε κάθε τύπο δέρματος. Αναπλάθει την επιδερμίδα αφήνοντάς την λαμπερή και φρέσκια.

Αποτέλεσμα Θεραπείας:

Το δέρμα διεγείρεται και παράγει περισσότερο κολλαγόνο και ελαστίνη, επαναφέροντας έτσι την λάμψη και την σφριγηλότητα που είχε χάσει.
Ανανεώνει την επιδερμίδα μειώνοντας αισθητά τα σημάδια γήρανσης, όπως οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες
Αντιμετωπίζει τα σημάδια της φωτογήρανσης
Έχει εκπληκτικά αποτελέσματα σε όλες τις περιπτώσεις σμηγματόρροιας και ενεργού ακμής.
Αντιμετωπίζει τις δυσχρωμίες, τις κηλίδες, τις πανάδες
Μειώνει τη λιπαρότητα στο πρόσωπο, μικραίνει του πόρους του δέρματος, το συσφίγγει και του χαρίζει περισσότερη λάμψη.
Λειαίνει την επιδερμίδα και βελτιώνει την υφή της

Είναι επώδυνη η διαδικασία;

Ανάλογα με τον χημικό παράγοντα που θα χρησιμοποιηθεί αισθάνεται κανείς ένα ήπιο τσούξιμο ή καύσο το οποίο διαρκεί λίγα λεπτά.

Αποθεραπεία

Τις επόμενες ημέρες υπάρχει ελάχιστη, μικρή ή μεγαλύτερη απολέπιση του δέρματος, ανάλογα με το είδος του χημικού peeling και τον τύπο της επιδερμίδας.
Βασική προφύλαξη είναι η αποφυγή της έκθεσης στον ήλιο και απαραίτητη η αντιηλιακή προστασία

Mandelic 30% - 40% - 50%

Tο μανδελικό οξύ είναι ένα άλφα υδροξυοξύ που εξάγεται από τα αμύγδαλα και παρουσιάζει τις εξής ιδιότητες: έχει αντισμηγματικές, αντιβακτηριδιακές και κερατολυτικές ιδιότητες.
Αλληλεπιδρά με τους υποδοχείς των ινοβλαστών, διεγείροντας την παραγωγή των πρωτεογλυκανών και του κολλαγόνου στο χόριο.
Αυξάνει την ενυδάτωση του χορίου.
Aναζοωγόνηση προσώπου, ακμή, σημάδια ακμής υπερμελαγχρώσεις,

Salicilic 2%-10%

Aνήκει στα β-υδροξυοξέα και λόγω της χαμηλής υδροφιλικής τους ικανότητας είναι το βασικό δραστικό συστατικό για την ακμή και το λιπαρό δέρμα. Λειτουργεί ως κερατολυτικό αυξάνοντας την επιδερμική απολέπιση, αποφράζοντας τους πόρους και εξουδετερώνοντας τα βακτήρια που προκαλούν την ακμή, χωρίς να δημιουργεί ερεθισμούς.
Ακμή, σπυράκια, έντονη σμηγματόρροια

Lactic 30% - 40%

Το άλφα- υδροξυοξύ (εξάγεται από το γάλα) έχει αντιγηραντικές και ενυδατικές ιδιότητες. Αυξάνει την ενυδάτωση του χορίου και μειώνει τις βλάβες από την ηλιακή ακτινοβολία. Διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και γλυκοζαμινογλυκανών που συνθέτουν το μεσοκυττάριο υλικό.
Ευαίσθητο, ξηρό δέρμα, λεπτές γραμμές, φωτογήρανση, σκούροι φωτότυποι.

Glicolic 35% , 50%

Το Αλφα υδροξυοξύ (ΑΗΑ) έχει το χαμηλότερο μοριακό βάρος, είναι επομένως το οξύ που διαπερνά καλύτερα την επιδερμίδα. Αποτελεί συμπληρωματική θεραπεία στην ακμή, σε μεταφλεγμονώδεις υπερ-μελαγχρώσεις, σε επιφανειακές ουλές, μελάσματα, σε σμηγματορροϊκήκεράτωση και σε ορισμένες ρυτίδες που αντιστέκονται σε συμβατικές θεραπείες.
Για την αντι-γήρανση, τη φωτογήρανση, την υπερ-μελάγχρωση, τις λεπτές γραμμές έκφρασης, τον άνισο τόνο του δέρματος.

Piruvic 30%

Το πυροσταφιλικό οξύ (άλφα-κετο οξύ) παρουσιάζει μεγάλο βαθμό διείσδυσης σε όλο το τριχοσμηγματογόνο θύλακα. προκαλεί μείωση του PH σε θυλακικό επίπεδο, η οποία έχει βακτηριοστατική δράση και ρυθμίζει την παραγωγή του σμήγματος.

Azelaic 10%

Είναι ένα δικαρβονικό οξύ που προέρχεται από σιτηρά. Η φαγεσωρολυτική, αντιφλεγμονώδη και αντιμικροβιακή του δράση το καθιστά ιδανικό σύμμαχο στην καταπολέμηση της ακμής. ομαλοποιεί τις δυσχρωμίες και την μεταφλεγμονώδη υπερμελάγχρωση από τα σπυράκια της ακμής.
Ακμή, σμηγματόρροια, διεσταλμένοι πόροι.


e-genius.gr ...intelligent web software