Διαφοροποιημένη Θεραπεία Κυτταρίτιδας

D.C.T.® Weyergans High Care
The medical wellness concept

Ένα από τα πιο ολοκληρωμένα concept η θεραπεία D.C.T.® της Weyergans High Care για τη πρόληψη και την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, καθώς και τις ασθένειες των κάτω άκρων (ευρυαγγείες, οιδήματα, αρτηριακές παθήσεις, φλεβική ανεπάρκεια), παγκοσμίως!

Η D.C.T.® (Διαφοροποιημένη Θεραπεία Κυτταρίτιδας) είναι πατενταρισμένη απο την WEYERGANS HIGH CARE και πραγματοποιείται αποκλειστικά απο εξειδικευμένα Κέντρα Αισθητικής, Κλινικές και Medi Spa, σε πάνω απο 45 χώρες σε όλο τον κόσμο!

Η διαφοροποιημένη αυτή θεραπεία της κυτταρίτιδας συνδυάζει την ευεξία με την ορατή διαμόρφωση του περιγράμματος του σώματος και την ενεργή διατήρηση της υγείας.
Απο την πρώτη κιόλας θεραπεία, το αποθηκευμένο λίπος αναγκάζεται να διασπαστεί και να παροχετευτεί διαμέσου του λεμφικού συστήματος αποβάλλοντας τις τοξίνες που υπάρχουν στο σώμα.
Ιδανική θεραπεία για τα πόδια (εξωτερική και εσωτερική πλευρα των μηρών), την περιοχή της κοιλιάς, τους γλουτούς και τους βραχίονες.
- Λεμφική Παροχέτευση
- Ενεργοποίηση του μεταβολισμού του λίπους
- Ενδυνάμωση και σύσφιξη του συνδετικού ιστού
- Πρόληψη, απο ασθένειες των κάτω άκρων

Το θετικό αποτέλεσμα της θεραπείας είναι εγγυημένο, η αποτελεσματικότητα της οποίας έχει αποδειχθεί απο πανεπιστημιακές μελέτες, καθώς η Weyergans Future Health είναι βασικός επιστημονικός συνεργάτης του Γερμανικού Ινστιτούτου του Άαχεν (τμήμα Λεμφολογίας, Κοσμετολογίας, Φλεβολογίας και Αγγειακής Ιατρικής) για πάνω απο 20 χρόνια.

Σχεδόν όλοι οι άντρες και οι γυναίκες σήμερα, στις βιομηχανικά ανεπτυγμένες χώρες, έχουν προβλήματα με τη σιλουέτα τους. Οι λόγοι είναι πολύ γνωστοί. Ένας ανισόρροπος τρόπος διατροφής και η έλλειψη άσκησης !
Οι αιτίες των περισσοτέρων προβλημάτων σιλουέτας είναι συχνά τελείως διαφορετικές μεταξύ τους. Οι θρεπτικές ουσίες της τροφής μας, οι οποίες είναι λίπη, πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, βιταμίνες, μεταλλικά άλατα και ιχνοστοιχεία, απορροφώνται από το αίμα διαμέσου των τοιχωμάτων του λεπτού εντέρου. Με την κυκλοφορία φτάνουν και στον δερματικό ιστό. Εκεί ‘’καίγονται’’, παράγοντας ενέργεια αλλά και άχρηστα υλικά για τον οργανισμό μας.

Το πρόβλημα…

Ένα μικρό μέρος αυτών των άχρηστων υλικών, μεταφέρονται πίσω δια μέσου των αιμοφόρων αγγείων. Για τις περιττές ουσίες, υπεύθυνο είναι το λεμφικό σύστημα το οποίο σε αντιδιαστολή με το κυκλοφορικό σύστημα, δεν έχει καρδιά ή “αντλία”.
Το λεμφικό σύστημα ενεργοποιείται από το μυϊκό. Οι μύες μας τεντώνονται σε κάθε μας κίνηση και μετά συστέλλονται. Τη στιγμή που γίνεται αυτή η διαδικασία, πιέζονται τα λεμφικά αγγεία. Με τη χρησιμοποίηση αυτής της κατά κάποιον τρόπο μυϊκής αντλίας, επιτυγχάνεται μία δράση κενού και πίεσης. Με αυτόν τον τρόπο οι περιττές ουσίες αποβάλλονται και οδηγούνται στα οργανικά φίλτρα του σώματος.
Αν η άσκηση των μυών δεν είναι αρκετή, οι περιττές ουσίες παραμένουν, διογκώνοντας τα λιποκύτταρα και δίνοντας στο δέρμα την εικόνα της κυτταρίτιδας.

Το αποτέλεσμα…

Κατεστραμμένος συνδετικός ιστός και δέρμα χαλαρό, χωρίς ελαστικότητα. Η πίεση της μυϊκής αντλίας εξασθενεί. Ένας άλλος λόγος χαλαρού συνδετικού ιστού, είναι και οι ορμόνες, οι οποίες μπαίνουν στον οργανισμό με την χρήση φαρμακευτικών προϊόντων και με τις τροφές.

Η λύση…!

Σε περίπτωση χαλαρού συνδετικού ιστού, εκτός από απλής μορφής άσκηση (σπορ, κ.λ.π.), πρέπει να ληφθούν επιπρόσθετα μέτρα για να κρατηθεί το σύστημα αποβολής των περιττών ουσιών σε άριστο επίπεδο.
Το λεμφικό σύστημα πρέπει να διεγερθεί από ειδικό μασάζ (λεμφικό μασάζ), το οποίο δημιουργεί λεμφική παροχέτευση. Με πίεση συγκεκριμένης έντασης, τα υγρά του δερματικού ιστού και οι περιττές ουσίες, διεγείρονται και αποβάλλονται.
Ακόμη και σε περίπτωση πολύ σοβαρής μορφής κυτταρίτιδας, μπορούν να επιτευχθούν εξαιρετικά αποτελέσματα.
Αυτή η μέθοδος ανταποκρίνεται στη φυσική αρχή λειτουργίας του λεμφικού συστήματος και έχει πιστοποιηθεί και ιατρικά.
Σημείωση : περισσότερο από τον μισό πληθυσμό υποφέρουν από κυκλοφορικές διαταραχές στα πόδια...

Η ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

Κυτταρίτιδα = διογκωμένα (πρησμένα) λιποκύτταρα.
Σε αυτά τα λιποκύτταρα, αποθηκεύονται τα απόβλητα του μεταβολισμού.
Η αφαίρεση αυτών των αποβλήτων και των τοξινών πρέπει να γίνει δια μέσου του λεμφικού συστήματος
-επειδή όμως, το λεμφικό υγρό δεν ρέει από μόνο του και
-επειδή η λέμφος, είναι απαραίτητο να ρεύσει
Η λέξη κλειδί στα παραπάνω είναι : η μυϊκή αντλία

Το λεμφικό σύστημα ενεργοποιείται από τη μυϊκή αντλία

Κάτι που δε λαμβάνεται σοβαρά υπόψη, είναι ότι η μυϊκή αντλία χρειάζεται την αντίθετη πίεση από το συνδετικό ιστό για να λειτουργήσει κατάλληλα. Και αν ο συνδετικός ιστός είναι αδύναμος, η μυϊκή αντλία δε μπορεί να λειτουργήσει σωστά.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: οι αιτίες για έναν αδύναμο συνδετικό ιστό είναι η ορμονική προδιάθεση, τα ορμονικά παρασκευάσματα, η σύγχρονη διατροφή και οι τεχνητές ορμόνες.
Επομένως, για να διατηρείται η ομοιοστασία του ΛΕΜΦΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, απαιτείται το σώμα να είναι σε κίνηση, πολύ καλή φυσική κατάσταση και ενδυναμωμένο. Όμως ο σύγχρονος τρόπος καθιστικής Διαβίωσης και εργασίας, δεν ευνοεί καθόλου τη καλή φυσική μας κατάσταση.
Τέλος, γνωρίζουμε ότι το Λεμφικό Σύστημα είναι ζωτικής σημασίας, διότι αποτελεί μέγα τμήμα του ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ και είναι μάλιστα το ΚΕΝΤΡΟ της ΕΠΙΚΤΗΤΗΣ ΑΝΟΣΙΑΣ του Οργανισμού.

Συνοψίζοντας:
1. εάν ο συνδετικός ιστός είναι αδύναμος
2. εάν η μυϊκή αντλία δε λειτουργεί φυσιολογικά
3. εάν η λέμφος δε ρέει σωστά και τα απόβλητα του μεταβολισμού δεν αποβάλλονται επαρκώς
τότε χρειάζεται μία εξωτερική βοήθεια

και η λέξη κλειδί είναι : η ΛΕΜΦΙΚΗ ΠΑΡΟΧΕΤΕΥΣΗ

Ο,ΤΙ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ «ΜΟΝΟ» ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

Στα διογκωμένα λιποκύτταρα μπορεί επίσης να συσσωρευτεί και λίπος «ψωμάκια» τι σημαίνει η συσσώρευση του λίπους ?
- αμινοξέα (πρωτεΐνες)
- τριγλυκερίδια (λίπος)
- glycosis (υδατάνθρακες)
αυτά έχουν συσσωρευτεί και δεν έχουν ακόμα καεί ή μεταβολιστεί
Οποιοσδήποτε έχει υπερβολικά συσσωρευμένο λίπος, πάσχει και από παχυσαρκία. Αυτό μπορεί να υπολογιστεί από το BMI (δείκτης μάζας σώματος)
* < 17 λιποβαρής (χρόνιος)
* 17 – 19 ελαφρώς λιποβαρής
* 19 – 21 ιδανικό
* 21 – 23 ελαφρώς υπέρβαρος
* 23 – 25 υπέρβαρος
* < 25 υπερβολικά υπέρβαρος
Η Διαφοροποιημένη Θεραπεία Κυτταρίτιδας της WEYERGANS HIGH CARE λαμβάνει σοβαρά υπόψη το BMI (δείκτη μάζας σώματος)
ο σκοπός : να καταπολεμήσει (να κάψει) τα αποθέματα λίπους!
Όταν τα αποθέματα λίπους καίγονται μετατρέπονται σε ενέργεια (δύναμη «kjoule», θερμότητα «kcal») και απόβλητα
Τα αποτελέσματα της καύσης του λίπους :
- Το δέρμα γίνεται πιο λείο
- Η περιφέρεια μειώνεται (μείωση πόντων)

Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΠΛΗΤΤΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΛΕΜΦΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΑΚΡΑ !


e-genius.gr ...intelligent web software