Dermafrac - ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ-ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ-ΚΟΛΑΓΟΝΟΓΕΝΝΕΣΗ

ΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΕ ΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ!

Το σύστημα DERMAFRAC™ μεταφέρει ουσίες με ενεργά συστατικά μέσω κάποιων μικρο-καναλιών που δημιουργεί στην επιδερμίδα.

Με τη βοήθεια της νέας τεχνολογίας στερεοποιημένων μικρο-κρυστάλλων DERMAPEEL®, που προκαλεί επιφανειακή δερμοαπόξεση στο δέρμα και του vacuum (εισρόφηση) της κεφαλής θεραπείας, εκατοντάδες μικρο-ακίδες διεισδύουν χωρίς πόνο στο άνω χόριο, δημιουργώντας μικρο-οπές (μικροσκοπικά κανάλια), που επιτρέπουν την είσοδο των δραστικών ουσιών μεσοθεραπείας στο δέρμα. Ο μικρο-τραυματισμός αυτός, που επιφέρεται, διεγείρει το μηχανισμό ανάπτυξης νέου κολλαγόνου ('κολλαγονογένεση') και τη δράση των ινοβλαστών.

Για ποιές καταστάσεις ενδείκνυται;

Το σύστημα DERMAFRAC™ είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για πολλούς τύπους δέρματος και βελτιώνει καταστάσεις όπως:

  • Ουλές

  • Ραγάδες

  • Αφυδάυωση δέρματος

  • Επιφανειακές λεπτές γραμμές και ρυτίδες

  • Δυσχρωμίες, Ηλιακές κηλίδες και ανομοιόμορφο δερματικό τόνο

Η θεραπεία με το DERMAFRAC™ είναι εξατομικευμένη με την κατάλληλη επιλογή ουσιών που στοχεύουν με ακρίβεια στο εκάστοτε πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί:

  • ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ

    Ένα θαυμάσιο «κοκτέιλ» πεπτιδίων που διεγείρει τους ινοβλάστες και την παραγωγή κολλαγόνου.

  • ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

    Το υαλουρανικό οξύ προκαλεί έντονη ενυδάτωση στο δέρμα.
    Η πατενταρισμένη φόρμουλα που χρησιμοποιεί την τεχνολογία HylaSponge έχει την ικανότητα να διατηρεί αυτήν την ενυδάτωση

  • ΑΚΜΗ

    Το γαλακτικό και σαλικιλικό οξύ έχουν την ιδιότητα να βοηθούν στον έλεγχο των ξεσπασμάτων της ακμής.

  • ΛΕΥΚΑΝΣΗ

    Το Kojic Acid (φυσικός λευκαντικός παράγοντας χωρίς χημικά λευκαντικά) ενεργεί κατά των δυσχρωμιών.

DERMAFRAC

Σύστημα micro-channeling Dermafrac.

Το DERMAFRAC™ της Αμερικάνικης εταιρείας Genesis Biosystems αποτελεί την εξέλιξη της τεχνολογίας micro-channeling.

Το σύστημα DERMAFRAC™ μεταφέρει ουσίες με ενεργά συστατικά μέσω κάποιων μικρο-καναλιών που δημιουργεί στην επιδερμίδα και λειτουργεί ως εναλλακτική θεραπεία χωρίς αναισθησία και πόνο.

Με τη βοήθεια της νέας τεχνολογίας στερεοποιημένων μικρο-κρυστάλλων DERMAPEEL®, που προκαλεί επιφανειακή δερμοαπόξεση στο δέρμα και του vacuum (εισρόφηση) της κεφαλής θεραπείας, εκατοντάδες μικρο-ακίδες διεισδύουν χωρίς πόνο στο άνω χόριο, δημιουργώντας μικρο-οπές (μικροσκοπικές τρυπούλες), που επιτρέπουν την είσοδο των δραστικών ουσιών μεσοθεραπείας στο δέρμα. Ο μικρο-τραυματισμός αυτός, που επιφέρεται, διεγείρει το μηχανισμό ανάπτυξης νέου κολλαγόνου ('κολλαγονογένεση') και τη δράση των ινοβλαστών.

Το DERMAFRAC™ εφαρμόζεται για θεραπείες αντιγήρανσης (ρυτίδες και σύσφιγξη), ενυδάτωσης, λεύκανσης και ακμής. Η θεραπεία ενδείκνυται για όλες τις ηλικίες και κυρίως για ευαίσθητους και σκουρόχρωμους τύπους δέρματος, όπου συνήθως αντενδείκνυνται οι θεραπείες laser.

Υπάρχει χρόνος αποθεραπείας;

Οχι. Το DERMAFRAC™ σας επιτρέπει να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες άμεσα. Η εμφάνιση μιας σχετικής ερυθρότητας είναι απόλυτα φυσιολογική και εξασθενεί πολύ γρήγορα. Ο βαθμός της ερυθρότητας σχετίζεται άμεσα με το επίπεδο διέγερσης του δερματικού ιστού κατά τη διάρκεια της θεραπευτικής συνεδρίας.

Πονάει;

Δεν πονάει και μάλιστα πρόκειται για μια απολαυστική θεραπεία. Η υψηλή ακρίβεια στη μηχανική της κεφαλής DERMAFRAC™ αποτρέπει κάθε πόνο ή αιμορραγία και ως εκ τούτου κάνει την θεραπεία μια πολύ ευχάριστη διαδικασία χωρίς πόνο και χρόνο αποθεραπείας.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Συνήθως συνιστώνται 6 θεραπείες με μεσοδιαστήματα των 2 εβδομάδων και ακολουθούν οι απαραίτητες επισκέψεις συντήρησης κάθε 1-2 μήνες. Ωστόσο η ακριβής θεραπευτική αγωγή είναι προσωπική και θα καθοριστεί ανάλογα με τις ανάγκες τις ιδιαιτερότητες της εκάστοτε επιδερμίδας.

Η ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΜΙΑΣ ΟΜΟΡΦΗΣ ΚΑΙ ΥΓΙΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΗ , ΓΡΗΓΟΡΗ, ΑΝΕΤΗ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ

Η θεραπεία ενδείκνυται για όλες τις ηλικίες και κυρίως για ευαίσθητους και σκουρόχρωμους τύπους δέρματος, όπου συνήθως αντενδείκνυνται άλλες θεραπείες.

Εφαρμόζεται χειμώνα-καλοκαίρι.

“εχω παρατηρήσει τεράστια βελτίωση στα σημάδια της ακμής μου. Οι ουλές έχουν γεμίσει αισθητά και το δέρμα πλέον είναι πολύ πιο λείο, ενυδατωμένο και αισθητά βελτιωμένο. Εχω δοκιμάσει κι άλλες θεραπείες στο παρελθόν, αλλά το DERMAFRAC™ είναι πραγματικά κάτι το διαφορετικό»

-Roger B., Dallas, TX-

“Dermafrac is a very unique, effective way to deliver active ingredients deep into the skin, giving my clients immediate benefits,” said Miriam Howard, one of the spa specialists who tested the new technology.

“In my opinion, the most exciting new anti-aging treatment to emerge in the last 10 years.”

— Dr. Mervyn Patterson,
Woodford Medical


e-genius.gr ...intelligent web software