ΠΑΝΑΔΕΣ - ΚΗΛΙΔΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

Νέα Γενία των Peelings 

Μοναδική φωτεινότητα και πραγματική αναγγέννηση με 100% ασφάλεια

AHAs: Alfa-Hydroxy-Acids

Πρόκειται για ήπια οργανικά οξέα που περιέχονται σε φυσικές τροφές, κυρίως στα φρούτα και στο ανθρώπινο σώμα.

Η ισχυρή αντιοξειδωτική και απολεπιστική δράση επιτυγχάνει ανάπλαση και λείανση της επιδερμίδας, απάλυνση ρυτίδων και λεπτών γραμμών έκφρασης και αφαίρεση κηλίδων και δυσχρωμιών, εξισορροπώντας παράλληλα το επίπεδο λιπαρότητας.

Διασφαλίζεται η ισορροπία στην ενυδάτωση του δέρματος με αποτέλεσμα να ανανεώνει την εμφάνιση της επιδερμίδας του προσώπου και να επαναφέρει την νεανικότητα και την ελαστικότητα του.

AHAs

Μελέτη έδειξε οτι παράγωγο των AHAs ενισχύει το σχηματισμό των γλυκοζαμινογλυκάνων, οι οποίες συγκρατούν το νερό και επιδρούν στο δέρμα αυξάνοντας την ενυδάτωση και μειώνοντας ορατά τις λεπτές γραμμές και κηλίδες.

Ύστερα απο 25ετή κλινική έρευνα αποδεικνύεται οτι τα AHAs επιτυγχάνουν την απολέπιση των νεκρών κυττάρων απο την επιφάνεια της επιδερμίδας, ιδιότητα τη οποία χάνει το δέρμα με το πέρας του χρόνου.

Άλλη μελέτη έδειξε ότι το γλυκολικό οξύ, σε μικρές συγκεντρώσεις έχει αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

Η απολέπιση και η αναγγένηση γίνονται μια ευκαιρία για μια ολοκληρωμένη και ουσιαστική θεραπεία η οποία προσδίδει μοναδική φωτεινότητα και πραγματική αναγέννηση του προσώπου με 100% ασφάλεια.

  • Το Γλυκολικό οξύ

    ενισχύει τη διαδικασία ανάπτυξης των υγιών κυττάρων τα οποία είναι ανθεκτικά στα οξέα. Ενώ τα μη υγιή κύτταρα είναι ευαίσθητα στα οξέα και απομακρύνονται.
    Τα επιφανειακά δερματικά κύτταρα αντικαθίστανται από νέα, υγιή κύτταρα προερχόμενα από τις βαθύτερες στιβάδες με αποτέλεσμα το δέρμα να έχει λεία εμφάνιση και τονωμένη όψη.
    Επίσης, αυξάνει τον μεταβολισμό του δέρματος και διεγείρει τους ινοβλάστες ώστε να παράγουν νέες ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης, βελτιώνοντας την υφή του δέρματος.

  • Το μανδελικό οξύ

    είναι ένα άλφα υδροξυοξύ και εξάγεται από αμύγδαλα, τα οποία έχουν διάφορες δερματολογικές ιδιότητες:

    - Σπάει τους δεσμούς μεταξύ των κυττάρων τις κεράτινης στιβάδας, εξαλείφοντάς τα αποτελεσματικά.

    - Αλληλεπιδρά με τους υποδοχείς των ινοβλαστών, διεγείροντας την παραγωγή των πρωτεογλυκανών
    και του κολλαγόνου στο χόριο.

    - Αυξάνει την ενυδάτωση του χορίου.

  • Το σαλικιλικό οξύ

    όπως και άλλα β-υδροξυ-οξέα, είναι το βασικό δραστικό για την ακμή, την ψωρίαση, τα σπυράκια, το λιπαρό δέρμα, τους φραγμένους πόρους και την θεραπεία κατά της κεράτωσης. Λειτουργεί ως κερατινολυτικό, αυξάνοντας την επιδερμική απολέπιση, αποφράζοντας τους πόρους και εξουδετερώνοντας τα βακτήρια που προκαλούν την ακμή, χωρίς να δημιουργεί ερεθισμούς. Μειώνει επίσης το μέγεθος των πόρων, προλαμβάνοντας την απόφραξή τους και αυξάνει το χώρο για την κυτταρική ανάπτυξη.


e-genius.gr ...intelligent web software