SPA: Η δύναμη της θάλασσας!

Σκοπός της θαλασσοθεραπείας είναι η απορρόφηση όλων αυτών των αναγκαίων στοιχείων από το ανθρώπινο σώμα καθώς παρουσιάζει θεαματική βελτίωση:

  • στο πρόβλημα της κυτταρίτιδας,
  • στην αντιμετώπιση της γήρανσης,
  • στη σωστή και βαθιά απολέπιση,
  • στο τοπικό πάχος και χαλάρωση
  • και ανανεώνει πρόσωπο και σώμα χαρίζοντας απαλό και ενυδατωμένο δέρμα.

Tα παράγωγα του θαλασσινού νερού, όπως τα φύκια και η λάσπη, επιστρατέυονται προκειμένου να προσφέρουν τα πολύτιμα συστατικά τους.

Λόγω της πληθώρας των μετάλλων και των ιχνοστοιχείων που περιέχουν (χλώριο, νάτριο, ασβέστιο, κάλιο, ιώδιο κ.ά.),έχουν αντιφλεγμονώδεις, αναλγητικές και μυοχαλαρωτικες ιδιότητες.

Tα θαλάσσια άλατα απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας, ενεργοποιούν την τοπική μικροκυκλοφορία των ιστών και βελτιώνουν την υφή της.

Τα φύκια βοηθούν στην αύξηση του μεταβολισμού, στην απώλεια βάρους, ρυθμίζουν την κυκλοφορία του αίματος, βελτιώνουν την οξυγόνωση των ιστών και έχουν αντιβακτηριδιακή, αποτοξινωτική, ενυδατική, μαλακτική, αναζωογονητική και συσφικτική δράση.

Συμβάλλουν στη βαθιά απολέπιση του σώματος, καταπολεμούν την κυτταρίτιδα, ενυδατώνουν, θρέφουν τους ιστούς, επιτυγχάνοντας επιδερμική σύσφιξη. Εξασφαλίζουν έτσι ελαστική,καθαρή και λεία επιδερμίδα σε ολόκληρο το σώμα.

Η αποτοξινωτική τους δράση που επιτυγχάνεται χάρη στην επιτάχυνση των οσμωτικών κυτταρικών ανταλλαγών, τα κάνει άριστα αποτοξινωτικά μέσα.

Τα Θαλάσσια φύκια διατηρούν το μεγαλύτερο ποσοστό ενυδάτωσης στις επιφανειακές στιβάδες της επιδερμίδας χάρη στη παρουσία αμινοξέων τα οποία συμμετέχουν στη δημιουργία του NMF του δέρματος.

Ευνοούν τον κυτταρικό πολλαπλασιασμό όλων των ζωτικών ουσιών στην επιδερμίδα και κυρίως χάρη στη προσφορά ολιγοστοιχείων και μεταλλικών στοιχείων που είναι βιοκαταλύτες σε πολλές ενζυματικές αντιδράσεις στο επίπεδο του δέρματος.


e-genius.gr ...intelligent web software